Nyheter

Läs mer om våra senaste nyheter

Etni AB söker nya ledare

Etni AB har erhållit nya uppdrag och söker ett par nya ledare. Vi söker en ledare inom skötsel och underhåll samt en ledare inom trädgårdsanläggning och servicearbeten som har en vilja att leverera arbeten med bästa kvalité och hög kundservice.

Du behöver vara van att administrera, kunna hantera dator, ha erfarenhet av arbetsledning och kundvård samt inneha B körkort

Som person gillar du att samarbeta, har social kompetens med lyhördhet för verksamhetens behov där du alltid ser kundnyttan i det du gör. Du kommer att samarbeta med dina övriga kollegor och arbeta med kunder, medarbetare och eventuella entreprenörer. Du är en initiativtagare, sätter alltid kvalitén i fokus samt trivs på ett företag där medarbetare och kunder kommer i första hand. Som medarbetare på Etni AB kommer du att ha möjlighet att vara delaktig i företagets utveckling vilket har varit och fortfarande är en viktig del av vår framgång.

Anställningsformen är en tillsvidareanställning.

Ni kan söka genom att mejla oss en kort presentation av dig själv samt CV till info@etni.se eller ringa på 08-663 32 00 ansökningar som inte uppfyller kraven kommer EJ besvaras.

0 Kommentarer

LÄMNA KOMMENTAR

Visa ny bild

MEST LÄSTA NYHETEN

Ramavtal Akademiska Hus

Etni har fått ramavtal för markarbeten &arin...

Vi växer

Etni  växer snabbt och nu kan vi välkomn...

Vi söker anläggningsarbetare

Etni är ett entreprenadföretag, en uppstickar...

Fagerstagatan 18 i Spånga

Just nu pågår arbeten på Fagerstagata...

Lägenhetsrenovering i Solna

Vi är snart klara med en lägenhetsrenovering ...

scroll up