Nyheter

Läs mer om våra senaste nyheter

TRÄDGÅRDSANLÄGGARE MED HÖG SERVICEKÄNSLA

Vi söker trädgårdsanläggare med flexibilitet och vilja att leverera arbeten med hög kvalité.

Arbetsuppgifterna innefattar alla typer av trädgårdsanläggningsarbeten, service och reparationsjobb i utemiljön hos våra kunder innanför tullarna och söder om stan.

Du behöver ha minst B-körkort samt längre dokumenterad erfarenhet av trädgårdsanläggning eller reparation och underhåll. Maskinvana är meriterande.

Som person har du lätt för att samarbeta och har socialkompetens med lyhördhet för verksamhetens behov där du alltid ser kundnyttan i det du gör, du kommer att arbeta nära dina kollegor och också att ha kontakt med kunder och hyresgäster. Du är händig, problemlösare, sätter alltid kvalitén i fokus, har god fysik då arbetet bitvis är tungt och kan arbeta både självständigt och i arbetslag samt trivs i en miljö med korta beslutsvägar där respekt, ärlighet och ansvar är viktiga värderingar.

Anställningsformen är en tillsvidareanställning eller säsongsanställning med möjlighet till förlängning beroende på dina kunskaper och erfarenheter. 
Ni kan söka genom att mejla oss en kort presentation av dig själv samt CV till info@etni.se, ansökningar som inte uppfyller kraven kommer EJ besvaras.

0 Kommentarer

LÄMNA KOMMENTAR

Visa ny bild

MEST LÄSTA NYHETEN

Ramavtal Akademiska Hus

Etni har fått ramavtal för markarbeten &arin...

Vi växer

Etni  växer snabbt och nu kan vi välkomn...

Vi söker anläggningsarbetare

Etni är ett entreprenadföretag, en uppstickar...

Fagerstagatan 18 i Spånga

Just nu pågår arbeten på Fagerstagata...

Lägenhetsrenovering i Solna

Vi är snart klara med en lägenhetsrenovering ...

scroll up