Nyheter

Läs mer om våra senaste nyheter

Vi söker anläggningsarbetare

Etni är ett entreprenadföretag, en uppstickare inom utemiljö och fastighet. Vi har lång erfarenhet inom branschen och spetskompetens inom mark, trädgård och bygg – från projektering till genomförande. Vi strävar alltid efter att utveckla våra tjänster och produkter med högsta möjliga kvalitets- och miljövärde för våra kunder.

Vi söker nu kvalificerade anläggningsarbetare inför säsongen 2015. Arbetsuppgifterna består i alla typer av anläggningsarbeten såsom: stensättning, schakt, finplanering, dränering och montering av lek- och parkutrustning.

Du behöver ha minst B-körkort samt anläggningsutbildning och/eller längre erfarenhet av anläggningsarbete. Maskin vana samt övriga påbyggnadskurser inom anläggningssegmentet är meriterande.

Som person har du lätt för att samarbeta och har socialkompetens med lyhördhet för verksamhetens behov där du alltid ser kundnyttan i det du gör. Du är händig, frisk och stark samt trivs i en miljö med korta beslutsvägar där öppenhet, respekt, ärlighet och ansvar är viktiga värderingar.

Anställningsformen kan vara tillsvidare- eller säsongsanställning beroende på dina kunskaper och erfarenheter.  Tjänsten med 6 månaders provanställning och tillträde omgående.

Ni kan söka genom Grönajobb Här eller mejla oss en kort presentation av dig själv samt CV till info@etni.se 

 

0 Kommentarer

LÄMNA KOMMENTAR

Visa ny bild

MEST LÄSTA NYHETEN

Ramavtal Akademiska Hus

Etni har fått ramavtal för markarbeten &arin...

Vi växer

Etni  växer snabbt och nu kan vi välkomn...

Vi söker anläggningsarbetare

Etni är ett entreprenadföretag, en uppstickar...

Fagerstagatan 18 i Spånga

Just nu pågår arbeten på Fagerstagata...

Lägenhetsrenovering i Solna

Vi är snart klara med en lägenhetsrenovering ...

scroll up