Föreningar & Privat

För en miljö som passar alla.

 
 

FÖRENINGAR

Idag är det viktigt att ha en trygg och säker miljö året runt men också att skapa allmänna platser som uppmanar till möten och gemenskap. Trenden är tydlig, vi längtar och värderar högt platser där vi upplever kreativitet, trivsel och glädje där vi lättsamt kan umgås med vänner och familj. Det behövs ytor för att grilla, odla, safta och sylta eller varför inte inreda den tråkiga lokalen till att julpyssla eller att ha syjunta i. Alla områden måste även tillgänglighet anpassas. Här ska barn kunna leka, äldre kunna promenera och funktionshindrade obehindrat ta sig fram, det gäller både dag och natt. Vi engagerar oss och hittar potentialen unikt för området såväl inomhus som utomhus, naturligtvis ska alla kunna ta del av förslagen därför finns vi tillgängliga för presentation även kvällstid då styrelsen är samlad. För den privata bostadsinnehavaren erbjuder vi kopplade ramavtal att ropa av från till bra priser eftersom vi redan finns på plats, det kan gälla allt från att borra hål i en betongvägg till alla typer av hantverkstjänster, el och VVS.
 

PRIVAT OCH VILLAÄGARE

 

Om du är ägare för en privat fastighet är du välkommen att kontakta oss direkt. Vi arbetar från projektering och idéskisser till färdigt arbete i alla typer av ROT projekt.
 

VÅRA LÄNGRE AVTALSPAKET

  • Trädgårdsskötsel
  • Vinterunderhåll
  • Fastighetsskötsel
  • Projektering - ute och inomhus
  • Anläggningsarbeten
  • Trädvård

Förlita er på oss

100% Miljömedvetna
100% Tjänsteutbud
100% Nöjda kunder
100% Kundmedvetna

Ett tryggt val att välja oss

Hög kundservice

Vi har alltid kunden i fokus, jobbar ständigt med våra rutiner och policys för att ge våra kunder lika bemötande och det bevisar sig alltid att hårt arbete och hög servicegrad lönar sig.

Vinnande koncept

Att jobba med något vi brinner för ger oss förmågan att kunna vara bäst på det vi levererar. Det är vårt vinnande koncept som för oss framåt som företagare och uppskattas av våra kunder.

Musik för dina öron

Att jobba med det vi tycker är allra roligast och få träffa våra brukare är som att spela musik för våra öron. Vi hoppas även att våra tjänster och vårt bemötande ska vara lika trevligt tillbaka till er som kund.

Sociala medarbetare

Vi vill att ni som kund ska trivas med att jobba med oss. Vi är ett glatt och socialt gäng som gärna lyssnar på er som kund och era behov och önskemål. Kom och ta en fika och lär känna oss.

Vi är snabbt på plats

Du är inte längre än ett samtal ifrån oss och vi är alltid snabbt på plats. Vi jobbar med schemalagda projekt likväl som jour om olyckan skulle vara framme vid fel tidpunkt. Hör av er till oss så kommer vi direkt.

Brett tjänsteutbud

Vilka tjänster behöver ni? Vi har ett brett tjänsteutbud och är specialicerade på det mesta inom förvaltning, utomhusmiljö, bygg och renoveringar. Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi er.

scroll up