Bygg & Fastighet

Fastighetunderhåll - Snickeri - VVS - El

 
 

BYGG & FASTIGHET

Vi har bred kunskap inom bygg- och fastighetssektorn vilket resulterar till att ni endast behöver kontakta EN entreprenör som utför hela arbetet. Vi anpassar oss efter vad ni önskar för hjälp och finns alltid tillgängliga på telefon om det skulle vara något. Alla våra arbeten sätter vi vår garantistämpel på för att visa att vi är en entreprenör att lita på och våra kunder är nörjda med resultatet. Vi har spetskompetens inom fastighetsunderhåll, renovering, snickeri, VVS, el och ROT- och RUT arbeten.

Fastighetsskötsel
För att en fastighet skall hålla sitt goda skick många år framöver är det viktigt att underhålla den kontinuerligt. Genom kontinuerlig tillsyn både utvändigt och invändigt ökar fastighetens värde. En liten vattenläcka kan orsaka väldigt stora skador om man inte tar tag i problemet direkt. I ett underhållsavtal med oss garanterar vi att fastigheten kommer hålla många år framöver med en klar värdeökning. Vi ser till att utemiljön runt om fastigheten alltid är välskötta oavsett om det är en hårdgjortyta eller grönyta. För bostadrättsinnehavaran kan vi hjälpa er med hantering av felanmälningar och kan direkt åka ut och åtgärda problemet. 

Bygg
Är du sugen på att renovera lägenheten, huset eller företakslokal så kan vi hjälpa er. Vi har en bred kunskap inom renovering, snickeriarbeten och ombyggnation, du får en entreprenör som sköter alla delar. Vid renovering av till exempel ett kök så får ni fast pris inklusive VVS, el, snickare och material. Har ni påbörjat en egen renovering men tiden räcker inte till så hjälper vi gärna till att slutföra. 

automotive

 

     ►  Fastighetsskötsel ►  Renovering
     ►  Underhållsavtal ►  Ombyggnation
     ►  Hanverkshjälp ►  VVS
     ►  El -arbete ►  ROT-Arbeten
     ►  Felanmälan med jour ►  Fastighetsservice
     ►  Vinterunderhåll ►  Upprustning

KONTAKTA OSS FÖR EN FÖRFRÅGAN

 
 
scroll up